Skip to main content

Fotografie

In 2018 ben ik begonnen als fotograaf en heb mezelf inmiddels gespecialiseerd in diverse type fotografie. Ik ben begonnen als festivalfotograaf en heb dit later uitgebreid naar zakelijke evenementen. Inmiddels heb ik mezelf ook gespecialiseerd als bruiloftfotograaf.

Wat een van de leukste dingen is van mijn werk als fotograaf is dat ik op veel plekken terecht kom en veel mensen ontmoet waar ik mijn creativiteit mee kan delen. Ik heb stad en land afgereisd om fotografie te leren. Hier heb ik veel ervaring mee opgedaan en veel contacten aan overgehouden.

Als fotograaf wil ik mezelf continu blijven ontwikkelen. Iedere opdrachtgever heeft andere wensen, waar ik aan wil voldoen. Ik wil niet zomaar een product afleveren, ik wil mijn opdrachtgevers verbazen met mijn werk. Ik word graag uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Als ik een bepaalde stijl (nog) niet ken dan leer ik deze en maak ik deze me eigen. Zo blijf ik mezelf en mijn apparatuur continu vernieuwen.

Check mijn portfolio

. Bruiloften

Trouwfoto’s vertellen jullie verhaal. Ik leg jullie bijzondere dag op een spontane en natuurlijke manier vast, zoals deze werkelijk is gebeurd. Jullie liefde en pure emoties op beeld, zonder iets in scene te zetten. Met jullie trouwfoto’s wil ik jullie deze mooie dag nog lang laten herbeleven.

. Festivals & Evenementen

Inmiddels heb ik jaren ervaring binnen de festival- en evenementenbranche als fotograaf en heb voor verschillende grote opdrachtgevers gewerkt. Ik weet precies hoe ik de spontane en pure momenten van je evenement moet vastleggen.

nl_NL