Skip to main content

Hey!
Ik ben
Tom

Hey, graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Tom en ik heb een buitengewone passie om momenten te creëren en vast te leggen. Dit doe ik op bruiloften, evenementen, festivals, voor bedrijven en particulieren.

Wat ik zo leuk vind aan videografie en fotografie blijft is dat het me continu blijft verbazen en nieuwsgierig laat zijn. Dit komt, omdat een foto, fotoserie of video zoveel kan zeggen over een moment. Ik raak geïnspireerd van de plekken waar ik kom en de mensen waarmee ik werk.

Naast het maken van foto’s en video’s op locatie geniet ik ervan om in contact te zijn met opdrachtgevers. Ik luister graag naar hun verhalen en wensen, om deze vervolgens om te zetten in een fantastisch eindproduct.

Ik heb stad en land afgereisd om me te ontwikkelen als fotograaf en videograaf. Hier heb ik een breed netwerk en veel opdrachtgevers aan overgehouden, waardoor ik veel ervaring heb op gedaan.

Daarnaast heb ik een breed netwerk aan mensen die dezelfde passie voor foto- en videografie delen als ik. Super tof natuurlijk, maar ook handig voor als ik een tweede persoon nodig heb of onverhoopt niet kan.

Wat ik belangrijk vind is om mezelf continu uit te blijven dagen door nieuwe stijlen en technieken te leren, om deze vervolgens toe te passen in mijn werk. Ik word graag uitgedaagd door mijn opdrachtgevers. Als ik een bepaalde stijl of techniek (nog) niet goed beheers, leer ik deze en maak ik deze me eigen. Op deze manier blijf ik mezelf en mijn apparatuur continu vernieuwen.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk als video- en fotograaf is dat het eigenlijk niet eens als werk voelt. Ik geniet er enorm van om momenten vast te leggen, zodat ik de opdrachtgever kan verbazen met mijn werk in plaats van een product af te leveren.

Let's connect!
nl_NL