Skip to main content

Videografie

Ik heb een grote passie voor het vastleggen van momenten. Ik ben begonnen als fotograaf en heb mijn passie later uitgebreid naar videografie. Door het volgen van verschillende cursussen heb ik een breed scala aan verschillende soorten videografie geleerd. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, evenementen, festivals, bedrijfsevenementen en commercials. Wat ik het mooiste vind aan videografie is als de audio met de video samenkomt tot één geheel.

Ik vind het leuk om verschillende stijlen toe te passen in mijn werk. Als ik een bepaalde stijl of techniek (nog) niet goed beheers, leer ik deze en maak ik deze me eigen. Op deze manier blijf ik mezelf en mijn apparatuur continu vernieuwen.

Daarnaast heb ik ook de benodigde papieren en ervaring voor het maken van dronebeelden, waar veel skills en precisie bij komt kijken.

Check mijn portfolio

. Bruiloften

Foto’s vertellen meer dan woorden, maar een video van jullie bruiloft vertelt jullie verhaal misschien wel beter. Jullie liefde en pure emoties op een spontane en natuurlijke manier vastgelegd. Ik leg jullie dag vast zoals deze werkelijk is, zonder iets in scene te zetten.  Met jullie trouwfilm wil ik jullie deze bijzondere dag nog jaren laten herbeleven.

Bekijk pakketten

. Festivals & Evenementen

Een aftermovie is dé manier om de bezoekers van je festival of evenement deze dag te laten herinneren. Daarnaast is een aftermovie één van de populairste vormen van videocontent op social media en daarom onmisbaar geworden binnen eventmarketing. Door mijn ervaring binnen de festival- en evenementenbranche weet ik hoe ik jouw evenement het beste vast kan leggen.

. Producten & Diensten

Videobeelden zijn perfect om jouw verhaal, product en/of dienst te vertellen aan je klant. Video is dé manier van content creëren en je bedrijf promoten. Ik denk graag met je mee hoe we jouw concept om kunnen zetten in pakkende videocontent, die aansluit bij jouw doelgroep. Op deze manier wil ik je helpen om jouw merk te versterken.

nl_NL